Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Vrijdaghs BVBA is een 100% familiebedrijf en behoort tot de leidinggevende bedrijven in de schuimverwerkende industrie. U vindt ons langs de E17 in het centrum van de driehoek Antwerpen-Brussel-Gent. De 10.000 m² bebouwde oppervlakte, verspreid over 3 vestigingen, het ultra modern machinepark samen met onze jarenlange know-how zorgen voor onze leidinggevende positie in de toelevering aan de industrie.

Geschiedenis

Ons bedrijf werd opgericht in 1956 als één van de eerste schuimversnijderijen in België. Sinds deze datum specialiseren wij ons in de ontwikkeling van nieuwe snijmethoden om nog beter en sneller onze produkten te kunnen verwerken. Hiervoor beschikken wij over een zeer up to date machinepark.  Samen met onze leveranciers kunnen wij de beste schuimen aanbieden en kunt U ons gerust 'de' specialist schuimversnijder noemen en dit voor verschillende markten. De comfort en beddingindustrie, verpakking, akoestiek en schokdempende isolatie zijn belangrijke markten voor ons.De relatie met onze klanten verloopt volgens het "partnership principe". De nauwe samenwerking tussen beide partners staat borg voor een sterke win-win realisatie. Onze doelstellingen zijn : kwaliteit, stiptheid, doeltreffendheid en flexibiliteit. Ons logo "The flexible foam solutions" is dan ook de drager van onze eigen doelstellingen. In 2011 kochten we nog ultra moderne volautomatische snijmachines aan.

Nieuwe technologieën

Vrijdaghs BVBA staat voor kwaliteitsprodukten en daarvoor zoeken wij voortdurend naar de creatie van meerwaarde. Enkele jaren geleden introduceerden wij onze nieuwste technologie op het gebied van coating toepassingen. Deze methode is de meest progressieve in de foammarkt. Naast de comfortmarkt zijn wij ook actief in andere markten zoals, de bouw, de metaalindustrie, de plastiekindustrie enz... .Wij zijn overtuigd van een blijvende groei in deze segmenten.

OBJECTIEVEN

Het objectief van de firma Vrijdaghs BVBA is verder te specialiseren in de verschillende industriële sectoren waarmee ze reeds vertrouwd is.

 

bedrijfsprofiel