Toepassingen

Ontdek de veelzijdigheid van onze producten!

Vrijdaghs biedt flexibele schuimoplossingen in diverse toepassingsgebieden aan. Noem het op, wij hebben de kennis en ervaring om uw schuimidee in eender welke sector vorm te geven. Vertrouw op onze jarenlange expertise voor uw projecten en kies voor Vrijdaghs.

Matrassen & boxsprings

Matrassen & boxsprings

Voorzie uw klant van de perfecte balans tussen zachtheid, veerkracht en ondersteuning in hun slaapcomfort. Ons hoogwaardige schuim wordt zorgvuldig verwerkt in hoofdkussens, matrassen en boxsprings.

Meubel in- & outdoor

Meubel in- & outdoor

Vrijdaghs levert duurzame schuimoplossingen voor zowel binnen- als buitenmeubilair, die geschikt zijn voor intensief gebruik. Op maat van uw behoeften, selecteren we het gepaste schuim dat optimaal comfort en langdurige kwaliteit garandeert.

Sport & vrije tijd

Sport & vrije tijd

Ontdek onze veelzijdige oplossingen voor sport- en vrijetijdsactiviteiten, ongeacht de sportdiscipline. Met ons hoogwaardige schuim als fundament, creëren we een veilige, plezierige en prestatiegerichte omgeving.

Verpakking & demonstratie

Verpakking & demonstratie

Geef uw merk een extra dimensie met de juiste verpakking die niet alleen uw producten beschermt, maar ook een unieke ervaring creëert voor uw klanten.

Isolatie

Isolatie

Vrijdaghs biedt de perfecte schuimoplossingen voor geluidsdempende akoestische isolatie, alsook voor energie-efficiëntie, thermische en vochtbestendige dakisolatie.

Medisch

Medisch

Onze schuimen worden verwerkt in onder andere positioneringskussens en medische matrassen met oog voor hygiëne en een spoedig herstel van uw patiënten.

Coating

Coating

Naast het leveren van schuimoplossingen voor diverse toepassingsgebieden, bieden wij onze klanten ook de perfecte coating voor hun schuimproducten. Of het nu gaat om industriële toepassingen zoals foampigs, de afwerking van comfortschuimen of de creatie van visueel aantrekkelijke branding materialen die uw merk naar een hoger niveau tillen. Wij zorgen voor de juiste coating die voldoet aan al uw behoeften.

Reinigen

Reinigen

Wij bieden kwaliteitsvolle schuimoplossingen voor reinigingssponzen en foampigs voor industriële toepassingen, met aandacht voor uw specifieke eisen en uitstekende resultaten.

Agricultuur

Agricultuur

In nauwe samenwerking met u, kiezen we zorgvuldig de meest geschikte schuimmaterialen uit om uw bedrijf op tastbare wijze te laten groeien. We staan u onder andere bij in het bevorderen van de groei van uw hydrocultuur en faciliteren tevens de substraatbodems van groene daken.

Bouw

Bouw

Als onafhankelijk schuimverwerkend bedrijf spelen wij een cruciale rol in de bouw- en constructiesector, waarbij we waardevolle oplossingen bieden zoals spoorstaafonderleggers, voegbanden en mulifunctionele afdichtingen, die essentieel zijn voor de stabiliteit en kwaliteit van infrastructurele projecten.

Filtratie

Filtratie

Naadloos filtreren van uw projecten is mogelijk door de schuimoplossingen van Vrijdaghs. Filtratie van water, olie of lucht? Wij bieden u een betrouwbare schuimoplossing op maat.