Over ons

Wie we zijn en hoe we te werk gaan

Vrijdaghs is een toonaangevend bedrijf in de Belgische schuimverwerkingsindustrie. We zijn gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte schuimoplossingen aan onze gewaardeerde B2B-klanten. Dit met oog voor een energie-efficiënt productieproces en een verantwoorde ecologische afdruk.

Bij Vrijdaghs staat het actief meedenken met de klant centraal (R&D). Samen met onze betrouwbare leveranciers bieden we als onafhankelijke converter een uitgebreide selectie van schuimmaterialen aan. In de sector worden we erkend als dé specialist in het verwerken van schuim voor diverse markten.

Onze klantrelaties zijn gebaseerd op het principe van partnerschap, waarbij nauwe samenwerking leidt tot wederzijdse resultaten. Kwaliteit, stiptheid, efficiëntie en flexibiliteit vormen de basis van onze doelstellingen. Met trots symboliseert onze slogan “The flexible foam solution” zowel onze producten als onze werkwijze.

Missie op korte termijn:
We shape your foam ideas

Dagelijks levert Vrijdaghs kwalitatieve schuimoplossingen op maat van de klant door productdiversificatie te combineren met gespecialiseerde expertise.

Visie op lange termijn: Together, we will shape a world where foam meets unlimited possibilities.

Als onafhankelijke speler streeft Vrijdaghs naar een pioneerspositie in de schuimverwerkende industrie, erkend voor onze productdiversificatie, gespecialiseerde expertise, en progressieve mindset. Wij beogen een toekomst waarin ons uitgebreide gamma schuimproducten tegemoetkomt aan de unieke behoeften van elke klant in diverse industrieën.

Over ons

Waarom samenwerken
met Vrijdaghs

  • Op maat van de klant
  • Meer dan 75 jaar expertise
  • Veelzijdigheid (diversificatie)
  • Kwaliteitsgaranties met korte doorlooptijd
  • Vooruitstrevende ingesteldheid
  • Sterke prijs-kwaliteit
Over ons

Fueling the foam industry since 1950 by combining Flexibility, Family, and Forward thinking.

Over ons

Founded in ZELE 1950

400 m²
5 werknemers

Over ons

ZELE in 1970

2000 m²
10 werknemers

Over ons

ZELE in 1986

4500 m²
15 werknemers

Over ons

LOKEREN in 2016

13000 m²
37 werknemers